18
juli
2018

Sport en Ondernemersdag

Ondernemersdag

Ondernemen is topsport. Je hoort het vaak. Wie in de sport niets onderneemt, geen risico neemt zal nooit de top gaan halen. Toon Gerbrands gepokt en gemazeld in het volleybal en tegenwoordig directeur bij PSV in Eindhoven sprak een en aantal jaren geleden in Ommen een sponsorgroep toe met als thema “De maakbaarheid van succes”. In sport en in verlengde daarvan in het bedrijfsleven. Dit gezegd hebbende is het dus niet vreemd dat juist deze twee werelden vandaag samenkomen op de Ommer Bissingh.

Op deze dag staat veel van de specialistische kennis die Ommer ondernemers in huis hebben op het Kerkplein. Show your talent 3.0 zeg maar.

Dit is dus zeker een dag die u niet mag missen! En al helemaal niet omdat de ondernemersdag wordt omlijst een prachtige muzikale “Tribute to the sixties”. The Bluebettes! Een topattractie volgens kenners. Een topattractie volgens kenners.
De commissieleden Edith Dunnewind, Klaas Jan Boessenkool, Gert Dunnewind, Harold van Leussen, Gerwin Lennips en Dick Dunnewind zeggen: WIJ ZIEN U GRAAG!!

Sport dus Spektakel

Zoals gezegd staat ook Sport en Spektakel op de kalender van de Ommer Bissingh. De commissie heeft er veel zin en zelfs een verblijf voor lange tijd aan de andere kant van de wereld kan twee commissieleden er niet van weerhouden deze Bissinghdag een succes te laten worden. Het wordt weer een eer sportieve dag met veel actie. Jullie kunnen gaan beachvolleyballen en beachvoetballen. Lasergamen. Oud Hollandse spelletjes en geven sportclubs uit Bissinghstad Ommen gave demo’s. Ja, ook op het water gebeurt er van alles en als je alles mee wilt maken kom je ogen en oren tekort. Om even uit te blazen hebben we in Ommen ongeveer 800 terrasstoelen staan. Horeca in Ommen is namelijk elke zomer topsport. Niet alleen op de deze sportdag.


 

Volgende evenement: Mega Kofferbakverkoop

Deel dit bericht:

Sponsoren