29
juni
2019

Bouwman Makelaars Bissingh Run AFGELAST

De Bissinghrun is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement georganiseerd door ACO Van Elderen. De halve marathon startte t/m 2018 vanaf onze accommodatie op het Sportpark Westbroek en werd gehouden op de eerste zaterdag van April.

Vanaf 2019 vindt het evenement plaats in het centrum van Ommen met een geheel nieuw parcours voor alle afstanden en is verplaatst naar zaterdagavond 29 juni 2019.

Hardlopen is gezond. De organisatie vindt het belangrijk dat iedereen -jong en oud- zoveel mogelijk beweegt en aan te zetten tot een gezonde en actieve levensstijl. Hardlopen is een prima manier van bewegen, waaraan iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Bij de Bissinghrun staat meedoen voorop en niet de prestatie! Het gaat dus om het finishen en niet om de eindtijd!

De Bissinghrun bestaat uit de volgende afstanden, De BOUWMAN MAKELAARS 21,1 km (halve marathon), Univé 10 kilometer en Garage van Leussen 5 kilometer. Het evenement wordt georganiseerd in het centrum van Ommen en het buitengebied via de Zwolseweg richting Vilsteren, in Vilsteren richting de Stuw en via Varsen terug richting Ommen. Alle afstanden zijn gecertificeerd.

De start en finish van de verschillende afstanden is op de Vechtkade in het centrum.

Tijdens de BOUWMAN MAKELAARS Bissinghrun is het start-/finishgebied op de markt aan de vechtkade ingericht met een sponsor- en genodigden tent en de terrassen van de verschillende aangrenzende horecabedrijven. Hier kunnen deelnemers en toeschouwers onder het genot van muziek door DJ Erik Witteveen een drankje en hapje nuttigen.

De wedstrijd zal vocaal begeleid worden door speaker Henk Borgmeijer. Met zijn enthousiasme en kennis van de hardloopsport zal hij alle lopers als winnaars binnenhalen.

Meer informatie en aanmelden via

bissinghrun.nl

Onderstaand het verkeersveiligheidsplan

>>> Communicatie verkeersveiligheidsplan Bissinghrun


Volgende evenement: Opening seizoen 2019

Deel dit bericht:

Sponsoren