23
augustus
2017

TENAX - I am YOUP Meer voor Mannen

De nieuwe Ommer Bissinghdag!

De Ommer Bissingh heeft er een nieuwe dag bij, de TENAX – I am YOUP Clubdag MvM. Een dag waar clubs en particulieren uit de regio hun pronkstukken kunnen laten zien.

Een dag waar BMW een prominente rol gekregen heeft. Ook te zien: Mercedes auto’s, Still Kettingzagen. Waar VW Kever, Rolls Royce en Harley Davidson gebroederlijk naast elkaar staan. Een dag ook waar de barbier de baarden bij werkt en waar de Bezwaren Fanfare met trompetten en een mandoline een gezellige sfeer creëren. En met een beetje geluk kunnen de stoere binkjes gaan vliegeren met zelfgebouwde vlieger.

Gastman gaat optreden, de hitmachine uit Ommen! Misschien ken je ze wel van bijvoorbeeld het nummer, “Ja maar” en “Ja wel” en ook het prachtige nummer “Ja mooi!”.

Een dag ook waar we bier gaan brouwen (en drinken), hamburgers bakken in V8 motorblokken. Mocht u nu denken, jemig wat een stoere mannelijke thema’s zitten er aan deze dag, nou dat klopt. Deze TENAX – I am YOUP Clubdag MvM draagt dit jaar het thema Meer voor Mannen (weet u ook gelijk waar de afkorting MvM voor staat). Dat betekent natuurlijk niet dat er niets voor de dames wordt georganiseerd, het wordt alleen door mannen gedaan.

Wat jullie zeker niet mogen missen, dat kan ook bijna niet, is de stand van Johan Kraan/ Saker Sportcars

Sponsoren