23
augustus
2017

TENAX - I am YOUP Clubdag MVM

De nieuwe Ommer Bissinghdag!

De Ommer Bissingh heeft er een nieuwe dag bij, de TENAX – I am YOUP Clubdag MvM. Een dag waar clubs uit de regio hun pronkstukken kunnen laten zien.

Een dag waar de Zundappjes gepoetst op de markt een plekje kunnen bemachtigen en waar de oldtimers hand in hand met de tractorpool tractoren hun uitlaten laten ronken. Waar de barbier de baarden bij werkt en waar de Bezwaren Fanfare met trompetten en een mandoline een gezellige sfeer creëren.

Ook zal Gastman dit jaar optreden, de hit machine uit Ommen! Misschien ken je ze wel van bijvoorbeeld het nummer, “Ja maar” en “Ja wel” en ook het prachtige nummer “Ja mooi!”.

Mocht u nu denken, jemig wat een stoere Mannelijke thema’s zitten er aan deze dag, nou dat klopt. Deze TENAX – I am YOUP Clubdag MvM draagt dit jaar het thema Meer voor Mannen (weet u ook gelijk waar de afkorting MvM voor staat). Dat betekent natuurlijk niet dat er niets voor de dames wordt georganiseerd, het wordt alleen door mannen gedaan. Mocht u nog een goed idee hebben voor een club, of iets anders passend voor deze dag, dan kunt u uw suggesties of idee mailen naar: clubdag@ommerbissingh.nl 

Sponsoren