2
augustus
2017

TENAX - I am YOUP Kidsdag & The (kids) Voice

Kom je spelen?

De hele dag feest zang en fun. Voor alle kinderen! Een dag waar vooral kinderen de baas zijn en de ouders ongestoord kunnen genieten op het terras. Mensen kijken. Heerlijk!

Wat kun jij verwachten op deze dag?
Ommen te beginnen kun het op het Vrijthof al je overtollige speelgoed verkopen. De Bissingh is van origine een feest van handel, dus dat komt mooi uit. Kun je hier je eerste euro’s verdienen. Je ouders kunnen aanrijden via de Julianastraat en daarna onze aanwijzingen opvolgen. Let op, alleen spullen voor kinderen.

De hele Kerkstraat wordt omgetoverd tot een belevingspad. Dit staat onder begeleiding van Landstede Kinderopvang Ommen. De Poffert, je weet wel dat smalle straatje bij de Primera is ook domein van de Kinderopvang van Landstede. Hier kun je de hele dag knutselen met van alles en nog wat.

Op de Markt gaan we terug naar de tijd van je opa en oma. Terug naar de tijd dat er aan speelgoed nog geen stekker zat, nog nergens batterijen in pasten en de telefoon vast aan de muur hing. Een tijd waar alles goed genoeg was om mee te spelen. Hout, blikjes, roestige spijkers en kroonkurken. Zo werden oude klompen niet weggegooid, maar  samen met een oude lap omgetoverd tot een prachtig zeilschip. En jij als zeeman op die klomp met een zeiltje.

Aan de Varsenerstraat is het Game Over! Onder andere een bungeerun met een interactief spelsysteem. Je speelt tegen je tegenstander en tik jij als eerste de spots van jouw kleur aan, dan ben je winnaar!

Door de hele stad is er natuurlijk ook de gewone braderie en vlooienmarkt. Kun je schminken, twisteren, (ook zo’n heerlijk jaren 80 spel) spijkerbroek hangen, kaas dragen en nog veel meer. Had je al gehoord dat er ook heel veel springkussens staan opgesteld?

The Voice of Ommen

The Voice of Ommen (kids)
Zit je in groep 4 tot en met 8? Houd jij van zingen en sta je te trappelen om dat op een groot podium te doen? Schrijf je dan in voor The Voice Kids (editie Ommen) Vanaf 12.00 is het grote podium op het Kerkplein helemaal van jou. Meld je hier aan voor de voice kids

 

 


The Voice of Ommen
Vanaf 15.00 uur is de finale van de Voice of Ommen. Na de voorrondes zijn de beste kandidaten overgebleven en zij strijden dan om de hoofdprijs van 250,00 euro en maken bovendien kans op een live optreden voor TV Oost en mogelijk ook tijdens Festival de Vecht. Als dat geen mooie springplank is voor een succesvolle carrière in de spotlights!
Opgeven voor deze editie kan via de facebookpagina van de Voice of Ommen. Geen facebook? Stuurt dan even een Email naar

 

Meer lees je in de Bissinghkrant!

 

Sponsoren