21
augustus
2019

Meer voor Mannen

De Ommer Bissingh woensdag worden dit jaar afgesloten met de derde “Meer voor Mannen”. En over één ding zijn we het wel eens, de voorgaande edities waren een groot succes! Als gevolg van de beschikbare ruimte (of liever het gebrek aan ruimte) verhuizen we enkele onderdelen naar een andere plek in het centrum. Geen nood! Alles is nog steeds op steenworp afstand van elkaar.

Het Kerkplein en Vrijthof worden omgetoverd tot een een bijzondere outdoor showroom. Oud, nieuw, exclusief en bijzondere voertuigen. Zeg maar van alles wat kan rijden, met tussen de 1 en 18 wielen. De wereldberoemde Dakar rally zal hier extra aandacht krijgen.

De BBQ wedstrijd krijgt een nieuwe plaats en verhuist naar de Markt en de Vechtkade. De wedstrijd van afgelopen jaar is niet onopgemerkt gebleven! Bewezen topteams uit het wereldje van de hete kolen hebben inmiddels ingeschreven. Maar voor lokaal talent is er altijd plek, dus laat je niet weerhouden. Over smaak valt nu eenmaal niet te twisten.
Voor demonstraties, tips en tricks staat een team van de Big Green Egg klaar om iedereen van de juiste informatie te voorzien.

Houd je echt van koken en heb je altijd al willen weten hoe een Big Green Egg werkt en wat je hier allemaal mee kunt? Dan is dit de workshop voor jou! Laat je omtoveren tot echte Big Green Egg kok door de professionele Big Green Egg chef . Hij brengt je tijdens deze workshop basisvaardigheden bij en nieuwe skills en technieken.

En… We krijgen Bissinghbier!! Nog niet genoeg om in alle horeca uit de tapkraan te laten stromen, maar het moet tenslotte ergens beginnen! De Varsenerpoort is het decor voor een bierplein met een aantal verschillende brouwerijen. Waaronder natuurlijk ook het Leliebier van de Ommer molen.

Was het vorig jaar even wennen voor de mannen (De Bissingh was iets drukker dan verwacht…) Maar ze komen terug. De Italianen!! Straattheater uit de laars van Europa. De hele middag dwars door het centrum. En weet u het nog? Het Bissinghmoment van 2018…? The Blue Finger Connection speelt de hele middag op het Kerkplein.

Het wordt weer mooi!! Een dag die echte mannen en stoere vrouwen niet willen missen!!

Wijzigingen en aanvullingen voorbehouden.


 

Volgende evenement: Wielerronde Ommen

Deel dit bericht:

Sponsoren