17
juli
2019

Sport- en Ondernemersdag

Sport @Ommer Bissingh

De sportdag van de Ommer Bissingh er weer, en daar wil je bij zijn!

Zoals elk jaar kunnen jullie weer rekenen op de allerleukste activiteiten, waar jong en oud aan mee kan doen. En dat natuurlijk allemaal gratis! Door heel Ommen kun je meedoen met beachvolleybal, voetbal, lasergamen en nog veel meer. Ook zullen overal hartstikke leuke demonstraties worden gegeven door verschillende clubs uit Ommen.

Dit jaar bestaat de Ommer Bissingh alweer 40 jaar, waardoor het zelfs nóg leuker wordt! Dus kom vooral langs met vrienden / familie / vriendinnen / buren / kennissen / scharrels / huisdieren / schoonmoeders. Kom gezellig een drankje drinken op de vele terrassen die Ommen rijk is, of loop een rondje door het gezellige centrum.

Ik spreek namens de hele commissie wanneer ik zeg dat wij er nu al zin in hebben! Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen om dit een onvergetelijke dag te maken. Hopelijk zien we jullie op 17 juli in ons mooie, bruisende centrum. Ook hopen wij iedereen  ’s avonds om 21:00 uur terug in de stad te zien met livemuziek, dan proosten we op een geslaagde dag!

 

Ondernemersdag

Op woensdag 17 Juli 2019 wordt De Ondernemersdag georganiseerd door de OVO, in samenwerking met de Ommer Bissingh Evenementen. De OVO is de Ondernemersvereniging Ommen met 112 leden. Elk jaar willen enkele leden laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben. Trots op hun bedrijf en medewerkers presenteren zij hun bedrijf, vakmanschap en diensten op het Kerkplein tussen 10.00 uur en 17.00 uur.
Een bijzondere nieuwe sensatie in het zandvervoer van de Dunnewind Groep (DG) met de allernieuwste Tatra vrachtwagen zal te zien zijn!

Maar ook; Wat leveren zonnepanelen en warmtepompen voor u en het milieu op! En over milieu gesproken, waar blijft ons afval en waarom is het scheiden daarvan noodzakelijk. Tevens wordt u bijgepraat over alle nieuwe ontwikkelingen in de computer en telefonie wereld. In één dag een nieuw plafond? De heren van Plameco vertellen u er alles over.

De brandweer zal zich presenteren en vuur gaan blussen, tevens natuurlijk informatie over preventie. En even leerzaam als confronterend is de aanwezigheid van 3D-Tripping. Zij laten zien wat de gevolgen zijn van gebruik alcohol of drugs in het verkeer.

Natuurlijk is er ook een springkussen voor de kleinere bezoekers.
En dag die mede mogelijk gemaakt wordt door Klaas Jan Boessekool. Gerwin Lennips, Edith Dunnewind, Gert Dunnewind, Harold van Leusen en Dick Dunnewind.

Een echte aanrader dus voor een bezoek.
Het geheel zal worden omlijst door de band Eastmen Company, pop en softrock voor een ultiem bezoek aan een terras of gewoon even de voetjes van de vloer!

Voel je welkom in Ommen, hart van het Vechtdal

Volgende evenement: Mega Kofferbakverkoop

Deel dit bericht:

Sponsoren