19
juli
2017

TENAX - I am YOUP Sport & Ondernemersdag

Op woensdag 19 juli is het weer zover: de TENAX – I am YOUP sportdag. We gaan er met z’n allen een gezellige, sportieve maar bovenal feestelijke dag van maken!

Overdag zijn er allerlei sportactiviteiten waar iedereen vrijblijvend aan mee kan doen. Denk hierbij aan beachvolleybal, beachvoetvolley, lasergamen, en de waterbaan. Vorig jaar was deze dag een groot succes, maar wij willen er dit jaar natuurlijk voor zorgen dat deze dag nóg leuker, nóg sportiever en nóg feestelijker wordt. Daarom hebben we een aantal nieuwe activiteiten bedacht om toe te voegen aan het programma. Dit jaar komt de sterkste persoon en het sterkste duo van Ommen. Hierbij kunnen tweetallen of individuen meedoen en strijden om de titel ‘sterkste persoon’ of ‘sterkste duo’ van Ommen.

Op de vecht komt een dubbele, erg grote en indrukwekkende, stormbaan. Hier kan iedereen aan meedoen. Ook kan iedereen kijken hoe hoog ze in de lucht kunnen komen met de nieuwe klimmuur. De Beachsoccer is dit jaar veranderd in Beachvoetvolley. Wat je als bezoeker ook zeker niet mag missen zijn optredens van dansschool Elle Danse en de uitvoeringen van gymnastiekvereniging Energy Ommen.  Daarnaast is er nog de Campingcup waarbij verschillende campings in de omgeving van Ommen met een team tegen elkaar strijden voor de titel “sportiefste camping van 2017.”

In de avond zal radio 538 aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat deze dag spetterend zal worden afgesloten.

Ondernemersdag

Ingesloten tussen het sportieve spektakel wat deze dag te bieden heeft laat Ommen zien dat het niet alleen sportief haar mannetje en vrouwtje staat, maar ook ondernemers (lees: sponsoren van de Ommer Bissingh!) graag laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Omdat een rondleiding langs al die bedrijven nu eenmaal niet kan op één dag komen ze naar u toe. Vandaag, op woensdag 19 juli staan op het Kerkplein, rondom de Hervormde Kerk een groot aantal bedrijven met specialistische kennis en of materieel opgesteld. Ondernemers die allemaal trots zijn op hun bedrijf en medewerkers en dat dolgraag willen laten zien. Laat u verrassen door zoveel veelzijdigheid. Staan we straks toch allemaal weer naar boven te kijken… Ziet u het ook…?

Het moet haast een gezellige drukte op leveren wat de animo is groot onder de ondernemers! En dat snappen wij maar al te goed. Zeker als ’s middags ook nog eens absolute topact Sgt. Wilson Armyshow het Bissinghpubliek komt verblijden met meerdere optredens.

Meer informatie leest u in de Bissighkrant!

Sponsoren