12
juli
2017

TENAX - I am YOUP Vechtdal College viert de zomer

‘Vechtdal College viert de zomer’

Woensdag 12 juli start de Ommer Bissingh van 2017 met een nieuwe Bissinghdag TENAX – I am YOUP  ‘Vechtdal College viert de zomer’! Op deze woensdag zullen leerlingen en personeelsleden van het Vechtdal College uit Ommen de Bissinghdag organiseren voor Edukans. De organisatie Edukans zet zich in om onderwijs in derde wereldlanden te verbeteren. Dit jaar specifiek voor het land Malawi. Dit land is een van de 5 armste landen ter wereld. Doel van deze Bissinghdag is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Edukans, Malawi.

Naast een markt/braderie die door leerlingen wordt georganiseerd zal er ook een muziekprogramma zijn op het grote podium met o.a. een (gast-)optredens van leerlingen, de bigband van het Vechtdal College & met als grote afsluiter een optreden van Danny Kalima uit Malawi (The Voice of Holland)!

Naast de markt/braderie en het muziekprogramma zal het Vechtdal College ook ‘Stappen met Happen’ organiseren. Er zijn twee culinaire wandeltochten uitgezet van 5 en 15 kilometer. De wandeltochten zullen u langs de mooiste plekjes buiten Ommen brengen. Tussentijd zullen er allerlei lekkere, culinaire hapjes worden aangeboden. Inschrijven kan vanaf dinsdag 11 juli op de markt bij het Vechtpodium. Het inschrijfgeld gaat ook naar Edukans.

Meld je hier aan voor Stappen met Happen.

Meer informatie vindt u in de Bissinghkrant!

Sponsoren