15
augustus
2018

Kunstdag en Palingrokerij

Op 15 augustus 2018 zal het Kerkplein in het pittoreske stadje Ommen in het teken staan van kunst. Om en nabij zullen 25 kunstenaars uit de omgeving van Ommen en daarbuiten hun werk tentoon stellen aan het publiek. Van schilderkunst tot houtsnijden en van grafisch tot keramiek. Naast dat het plein omringt is door gezellige horeca gelegenheden zullen er ook enkele activiteiten te vinden zijn.

 

 


De lekkerste traditie van de Ommer Bissingh. De palingrokerij. Misschien wel de mooiste wedstrijd van Nederland. Proef en koop vers gerookte paling en geniet van de unieke sfeer die dit evenement jaarlijks brengt.
Ongeveer 20 hoog aangeschreven palingrokers uit Nederland strijden ook nog eens om de fel begeerde Bissinghbokaal. Een bokaal die telt in het kleine wereldje van de palingrokers.

De dag is natuurlijk niet compleet zonder leuke muziek en hopelijk een zomers zonnetje op de Markt. Klik op ons logo voor het videoverslag van het 25 jarig jubileum in 2018. Will je meer informatie? Mail dan even naar of kijk even naar het filmpje van verleden jaar.

  


 

Volgende evenement: Meer voor Mannen

Deel dit bericht:

Sponsoren