Brief aan middenstand Ommen

28
maart
2018

Brief aan middenstand Ommen

Geachte heer/mevrouw,

Afgelopen jaar zijn wij als Vechtdal College Ommen voor het eerst de samenwerking aangegaan met de Ommer Bissingh. Dit is ons zeer goed bevallen. Daarom willen we proberen dit jaar nog succesvoller te maken, waarvoor we hopen op uw medewerking.

Wij organiseren als school nu voor het 3e jaar een actiedag om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Edukans. Edukans werkt aan grote én kleine onderwijsprojecten voor kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden. Zij zorgen voor goed opgeleide leraren, veilige scholen, betrokken ouders en passende beroepsopleidingen. Namens onze school gaan in de voorjaarsvakantie twee docenten en twee leerlingen naar Ghana.

Woensdag 11 juli

Op woensdag 11 juli willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor dit goede doel. Nu hebben wij in samenwerking met de organisatie van de Ommer Bissingh een mooie actie bedacht om mee in actie te komen.

De “Urban Run”.

Wij hebben zin om een waanzinnig leuk evenement te organiseren. Het idee is om een hardloopparcours uit te zetten door de binnenstad, waarin bedrijvenpanden worden opgenomen om doorheen te lopen. Zodat deelnemers op plekken komen waar ze nooit eerder geweest zijn. Ren door de schappen van supermarkten, verzuur je kuiten op de trappen van het Vechtdal College, verkleur in het gravel en zwoeg je schoon door de wasstraat. Naast de bijzondere locaties willen we diverse muziekpunten plaatsen en entertainment onderweg die bijdragen aan een ultieme loopbeleving. Het is altijd spannend als je een nieuw evenement organiseert, maar wij denken dat dit een mooie meerwaarde kan geven aan het programma van de Ommer Bissingh.

Wij willen u vragen of u mee wilt werken aan onze Urban Run. Wij zijn nu aan het inventariseren hoeveel bedrijven/ winkels/ horeca opgenomen willen worden in het parcours. Wanneer wij een mooie route door panden of over terreinen uit kunnen zetten, dan gaan we het ook daadwerkelijk organiseren. Uiterlijk maandag 9 april zouden wij graag een reactie van u willen hebben of u mee wilt werken aan dit evenement.

Bent u enthousiast, maar heeft u nog wel wat vraagtekens bij de exacte uitvoering, dan kunt u ons gerust even uw vraag mailen.

Wij horen graag van u of u aan wilt sluiten bij dit evenement. Ook als u niet mee wilt werken dan stellen wij een reactie zeer op prijs!

Wilt u ons mailen op het volgende emailadres:

Sportieve groet,

Namens de Ommer Bissingh en het Vechtdal College,

Alix Carrière.

Deel dit bericht:

Sponsoren