Burgemeester belt voor opening Ommer Bissingh

11
juli
2017

Burgemeester belt voor opening Ommer Bissingh

Luiden van de Bissinghbel. Foto: Ronald Bakker

Ommen-Met het luiden van de Ommer Bissinghbel door de burgemeester Verkerk en Bissinghpreses Dunnewind is het startsein gegeven voor tal van evenementen. De Ommer Bissingh groeit. Dat merk je aan alles. Er komen twee extra Bissinghdagen op woensdag 12 juli en 23 augustus. Blij zijn we ook met de komst van TV Oost. Op zondag 24 september organiseren we de grote finale van de jubileumtour.
Dunnewind roemde in zijn toespraak met name de inzet en samenwerking van bestuur gemeente, talloze vrijwilligers, verenigingen en instellingen die feitelijk de Ommer Bissingh kleur geven. Gesteund door een groeiende groep sponsoren. Zo halen we alles uit de kast om de Ommer Bissingh, voor Ommenaren en gasten die uitstraling te geven die het verdient.
Burgemeester Bas Verkerk: “De Ommer Bissingh is een geweldige traditie! De Bissingh is niet alleen een feest voor Ommen. We laten hiermee ook aan onze bezoekers zien wat gastvrijheid voor Ommen betekent. Ieder jaar opnieuw wordt er een fantastisch evenement neergezet. Een evenement dat de hele zomer duurt. Hier in het Hart van het Vechtdal. Het programma dat de Stichting Ommer Bissingh Evenementen heeft neergezet staat ook dit jaar weer als een huis.”

Na de woorden van voorzitter Dunnewind en Burgemeester Bas Verkerk werden twee vrijwilligers welke onwaarschijnlijk veel werk voor de Ommer Bissingh en de HVO hebben verzet in het zonnetje gezet. En wat voor een zonnetje! Het heeft de Zijne  Majesteit de Koning behaagd beide heren te benoemen tot Lid in de Orde van Nassau. Een heel bijzonder moment.

Hierna werd met medewerking van de JCO, de gezamenlijke jeugdafdeling van Ommer voetbalverenigingen OVC’21 en vv OZC, Het G Voetbalteam uit Ommen en een afvaardiging van het Vechtdal College de bel geluid en is de Ommer Bissingh officieel begonnen.

 

Deel dit bericht:

Sponsoren