Hernieuwde samenwerking Vechtdal Marketing en Ommer Bissingh

25
mei
2018

Hernieuwde samenwerking Vechtdal Marketing en Ommer Bissingh

Jaarlijkse zomerevenementen zijn aantrekkelijk voor toeristen

Vechtdal Marketing gaat samenwerken met Stichting Ommer Bissingh Evenementen. Vanaf deze zomer gaat Vechtdal Marketing de zomerse evenementen promoten via haar eigen kanalen. De organisatie van de Ommer Bissingh zal op haar beurt het Vechtdal uitdragen in haar promotiemiddelen en laat de roze Vechtdal Overijssel vlaggen wapperen tot aan medio september. Om de samenwerking te bekrachtigen kreeg Tamara Toering, Merkleider Vechtdal Marketing uit handen van Gert Witte, namens het bestuur van Ommer Bissingh, de eerste poster aangeboden.

Van Jaarmarkt en Kidsdag tot Kunstdag, Hanzefestival en Blaasorkestenfestival

De Bissingh is niet alleen een feest voor de inwoners van Ommen, maar ook voor toeristen wordt er jaarlijks een fantastisch en gastvrij evenement neergezet. Het Bissinghseizoen wordt op 9 juli geopend door de burgemeester en een hele serie Bissinghdagen op de woensdag volgt met elk een eigen thema. Zo is er de Jaarmarkt, Kidsdag en The Voice of Ommen, een Kunstdag en Palingrokerij, Meer voor Mannen, en zijn er twee Kofferbakverkopen. Maar ook een Hanzefestival, een Landbouwdag, een Sport- en Ondernemersdag en als afsluiting het Blaasorkestenfestival tijdens het eerste weekend van september. Elke Ommer Bissinghdag wordt omlijst door extra activiteiten en afgesloten met een muziekprogramma. Meer informatie: www.ommerbissingh.nl.

Vechtdal Overijssel…alle tijd!
Daar waar rust en ruimte door het landschap stromen. Waar het leven voortkabbelt in hetzelfde tempo als het water van de Vecht. Dat is Vechtdal Overijssel. Hier vind je het nog: alle tijd voor jezelf en voor elkaar. Het aanbod varieert van (ANWB) topcampings en luxe logiesverstrekkers tot passievolle horeca en streekproducenten. Bovendien is Vechtdal Overijssel dé buitenspeelregio nr. 1 van Nederland. Het Vechtdal biedt je de mogelijkheid om tot rust te komen, tijd met elkaar door te brengen en bewust te genieten.
Meer ins&outs: www.vechtdaloverijssel.nl


 

Deel dit bericht:

Sponsoren