Sponsor aanmelding

Geachte heer/mevrouw,

Met veel plezier en enthousiasme wordt al vele jaren tijdens de zomer, de Ommer Bissingh georganiseerd. Een evenement dat Ommen laat bruisen en op de kaart zet. Van belang voor het economische welvaren in Ommen. U kunt daar onderdeel van zijn.

Dit jaar hebben wij weer een mooi programma, wat door vele vrijwilligers wordt georganiseerd. Hiermee hopen wij de inwoners, directe omgeving en toeristen een onvergetelijke zomer te bezorgen. Gemiddeld trekt de Ommer Bissingh zo’n 12.000 bezoekers per themadag naar de binnenstad.

De Ommer Bissingh brengt vertier en bekendheid. Wij willen u als ondernemer graag de kans bieden om uzelf tijdens deze dagen te laten zien.

Mede met uw financiële en/of materiele hulp kunnen wij de activiteiten van de Ommer Bissingh blijven voortzetten en een volwaardig programma neerzetten. In de bijlage vindt u een overzicht van onze sponsorpakketten, waarmee wij u een aantrekkelijk aanbod doen. Via onderstaande linkjes kunt u het antwoordformulier digitaal invullen of door middel van een bijlage gemakkelijk en snel ingevuld mailen naar . Wij hopen dat u een keuze kunt maken en dat wij kunnen rekenen op uw steun.

Sponsorpakketten PDF bestand

Sponsorpaketten Word bestand

Natuurlijk bent u van harte welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen bij vragen of opmerkingen. Tot ziens op de Ommer Bissingh!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Stichting Ommer Bissingh Evenementen

Dick Dunnewind
Henk Smit
Herma Brinkhuis
Berjan ten Brinke
Ellen van der Veen
Iwan Schrotenboer
Hans van Lingen
Nico Kats
Ronald Bakker
Stefan Kolling


Pieter Bruegelstraat 18
7731 SK Ommen

Sponsoren