Sponsor aanmelding

Met veel plezier en enthousiasme wordt er al vele jaren tijdens de zomer, de Ommer Bissingh georganiseerd. Een evenement dat Ommen laat bruisen en op de kaart zet. Een belang van het economische welvaren in Ommen. En u kunt daar onderdeel van zijn.

Dit jaar hebben wij weer een goed programma klaarstaan, wat door vele vrijwilligers wordt georganiseerd. Hiermee hopen wij de inwoners, directe omgeving en toeristen een onvergetelijke zomer te geven. Gemiddeld trekt de Ommer Bissingh zo’n 10.000 bezoekers per themadag naar de binnenstad. De Ommer Bissingh brengt vertier en bekendheid. Wij willen u als ondernemer graag de kans bieden om uzelf tijdens deze dagen te laten zien.

Mede met uw financiële en/of materiële hulp kunnen wij de activiteiten van de Ommer Bissingh blijven voortzetten en een volwaardig programma neerzetten. Hier vindt u een overzicht van onze sponsorpakketten, waarin wij u een aantrekkelijk aanbod doen. Wij hopen dat u een keuze kunt maken en kunnen rekenen op uw steun.

Natuurlijk bent u van harte welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen bij vragen of opmerkingen. Tot ziens op de Ommer Bissingh!

U kunt onderstaand formulier invullen en digitaal verzenden, wilt u het liever per post verzenden? Print dan het formulier en verstuur het per post naar:

Stichting Ommer Bissingh Evenementen

Pieter Bruegelstraat 18
7731 SK Ommen

Sponsor aanmelding

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Sponsoren